Компанія CML пропонує демонстрацію техніки JCB на вашому підприємстві

Наша команда демонстраторів та вибрана Вами техніка JCB прибуде в зручне для Вас місце та час.

Наші досвідчені демонстратори проведуть показ усіх можливостей техніки JCB. Вони продемонструють виконання необхідних робіт безпосередньо на Вашому підприємстві з урахуванням умов роботи та експлуатації.

Замовлення демонстрації за номером:

icon_widget_image 0 800 33 55 55

 

0 800 33 55 55 (дзвінки безкоштовні) info@cml.ua
  /  Новини   /  Справжній Геркулес

Справжній Геркулес

На перший погляд може здатись, що це компактний вилковий навантажувач.

Насправді ж – це справжній Геркулес! Модель вилкового навантажувача JCB TLT35 має максимальну вантажопідйомність 3500 кг. За допомогою телескопічної стріли можна виконувати завантаження та розвантаження вантажного транспорту з одного боку. Це дає змогу звільнити до 50% корисної площі. Простір, що вивільнився, можна використовувати для інших операцій, окрім цього, зменшується необхідність переміщення вантажівки робочим майданчиком.
Унікальна конструкція стріли навантажувачів Teletruk дозволяє відмовитися від застосування традиційної для вилкових навантажувачів щогли, що обмежує видимість робочої зони попереду, забезпечуючи у такий
спосіб неперевершену оглядовість перед машиною.
Ще однією особливістю цієї машини є привід на всі колеса. І тепер цей вилковий навантажува сумлінно працюватиме в Житомирській області.
Хочемо зазначити, що використовуємо такий самий вилковий навантажувач на наших складах вже багато років, і ми максимально задоволені машиною. Впевнені, що клієнт також оцінить її.

Зворотній зв'язок Online каталог